Toti juratii au observat ca Alina nu poarta nimic pe sub bluza: "Am observat ca nu porti nimic, tinuta ta este tampa!" "Eu cred ca manecile sunt legate de chiloti" a fost si replica geniala a lui Razvan Ciobanu

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:34

Maurice Munteanu nu a ezistat sa ii catalogheze tinuta Alinei drept una tampa. E moarta tinuta ta! N-are nimic. Daca ai fi pus aceasta fusta din piele cu un body. Ma trimiti cu gandul la anii'90 dar nu la partea stylish. Ce se intampla cu acel colier pe spate, ul gasesc lipsit de sens. Atat in fata cat si in spate mi se pare de un tampism..."

"Eu nu stiu daca Alina si-a propus sa iasa din concurs si nu stie cum sa faca", a completat si Razvan Ciobanu.

"Inteleg ce ai vrut sa faci. As fi preferat sa ai un ciorap pin, cu o dunga neagra pe spate. O pereche de manusi in locul acelor manusi. Ia, puneti acesti ochelari, norocul vostru ca am o mie de lucruri pe aici! Este ceva mai interesant. Sa ai tot timpul ceva cu care sa atragi atentia", a sfatuit-o Iulia Albu pe Alina.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: