"Trandafirasul acela sulemenit acolo e atroce!" Iulia Albu a recunoscut ce fel de haine ii face tatal ei cadou! Fashion editorul a desfiintat rochia Alinei

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:35

Iulia Albu a remarcat imediat detaliul de pe rochia Alinei, adica ttrandafirasul cusut intr-o parte si l-a catalogat drept monstruos.

Alina si-a aparat tinuta si a dezvaluit ca rochia este cumparata de tatal ei acum doi ani, moment in care Iulia a dezvaluit ca tatal ei ii cumpara numai haine care sa o acopere nu sa lase la vedere. Concurenta a continuat discutia si i-a raspuns ca tatal ei isi doreste sa isi vada fiica cat mai pusa in valoare.

Maurice Munteanu nu s-a putut abtine si a dedus ca tatal Iulie ii ia haine care sa o imbrace cat mai mult pentru a nu isi arata corpul ca este urat.

Deductia fashion editorului a starnit hohote de ras in randul celorlalti jurati, iar Razvan Ciobanu s-a si dus pana la Maurice sa il atinga poate ia si el din aciditatea lui.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: