Transformarea spectaculoasa a lui Evolette, fiica Silviei de la "Bravo, ai stil!" Cum arata pustoaica acum?

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 02 feb 2021, 22:20
Silvia are o mandrete de fetita
Sursa: Instagram

Pe Silvia o stie o tara intreaga, insa stai sa vezi cum s-a transformat fiica ei, Evolette!

Evolette, fiica Silviei este de o frumusete rapitoare transformandu-se deja intr-o domnisoara in toata regula.




Silvia, castigatoarea a doua sezoane "Bravo, ai stil!" are o fiica care deja o intrece in frumusete. Nu ma incape indoiala ca nu va dura mult si pustoaica va lua cu asalt lumea modei. Blonda, cu parul lung ca al mamei ei, Evolette se afla deja in atentia presei si a brand-urile de haine fiind deseori solicitata pentru campanii de publicitate.

Fiica Silviei este deoseori solicitata in campanii de publicitate

Crescuta in lumina reflectoarelor caci nu de putine ori, Evolette a insotit-o pe mama ei pe platourile de filmare, fetita este obisnuita cu tot ce inseamna lumea modei si mai ales a invat de la talentata ei mama arta stylingului. Chiar daca poate Silvia inca o mai ajuta la alcatuirea tinutelor, Evolette are cu siguranta un cuvant de spus.

Citeste si: Andreea Tonciu paraseste in lacrimi platoul "Bravo, ai stil! Celebrities"! "Sa nu-si inchipuie cumva ca este Dumnezeul modei!" Urmariti o editie incendiara ASTAZI, 13 noiembrie, de la ora 23:00, la Kanal D!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”



Recent, Evolette a aparutin cateva fotgrafii cu un machiaj destul de puternic ceea ce a starnit indignarea fanilor Silviei si unele persoane au si comentat spunand-i castigatoarei "Bravo, ai stil!" ca este prea devreme pentru machiaj. Cu sigurant, era vorba de o sedinta foto  la care a participat Evolette si atunci e de inteles atitudinea si alegerile facute.

Citeste si: Cum arata fiica Andreei Tonciu la 4 ani! Rebeca ii calca pe urme vedetei si cocheteaza deja cu modelingul

Evolette, pe urmele Silviei in lumea modei

Silvia s-a remarcat inca de la inceputul competitiei "Bravo, ai stil!" prin talentul de a alcatui o tinuta si nu de putine ori au fost saptamani cand fosta castigatoare a luat cinci stelute in fiecare zi lasandu-i pe jurati cu gura cascata. Insa, fosta concurenta a avut si momente cand i-a scos din sarite pe jurati cu atitudinea ei nonconformista, dar asa cum marturisea si Maurice Munteanu, niciodata "nu poti ramane suparat pe Silvia".



Dupa participarea la "Bravo, ai stil!", Silvia a optat pentru o interventie la nivelul bustului si a fost una de bun simt dupa cum ea marturiseste intr-un interviu pentru revista "Viva" pentru ca nu se mai simtea bine in pielea ei.

Citeste si: Ploua cu laude la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Ce concurenta i-a uimit pe jurati cu stylingul propus in aceasta seara! “Tu poti fi considerata un reper in moda romaneasca!”