"Tu ai inghitit curcubeul, ai prea multe culori pe tine! Ai trantit albastrul ala pe gura, jap-jap! Nu esti urata, dar nici frumoa!"/ "Tu esti pregatita de proteste, nationalista convinsa!" Cine este concurenta care i-a uimit pe jurati si nu in sensul bun

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:42

Silvia a zis ca merge sa invete sa traga cu arma, motiv pentru care a ales sa isi faca buzele albastre, sa puna o pereche de cizme galbene si sa accesorizeze totul cu geanta rosie!

Prima care a criticat-o a fost Raluca Badulescu pe care nu a gasit-o deloc acasa si i-a declarat ca arata ca un curcubeu, iar Iulia Albu i-a spus ca are culorile steagului national pe ea, motiv pentru care ar putea merge lejer la proteste. Iar rujul este depasit: Ai fi putut incerca altceva, Silvia! Am scapat de problema volumelor, insa avem problema culorilor. Cizmele imi plac, ti-am zis!"

"Nu imi place rujul, da rnu cum se combina cizmele cu geanta. Mi-ar fi placut un trench oversized. Genul asta de galben, ar fi mers cu un bej cald", i-a spus si Maurice Munteanu concurentei.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: