"Tu ai o tinuta armonios alcatuita, insa este tristuta si banaluta. Nu este un boho chic. Parca esti o toamna mohorata"/"Sunt rochii de inspiratie indiana din anii' 90!"/"N-am sa intru intr-un debate despre feminism, insa nu poti condamna barbatul ca s-a

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 07 nov 2017, 18:26

Anca a venit cu o poveste care l-a atatat pe Maurice Munteanu si l-a determinat sa isi spuna parerea despre conditia femeii in societate.

"Eu am sa incep cu chestiuna gatitului. Nu prea am inteles foarte bine care e faza cu gatitul versus cariera si am sa dau un exemplu din istoria recenta a unei feministe cu un numar impresionant de followers si care duce razboie pe Facebook care se lupta, spune...care la finalul anului vrea vacanta la Courchevel, la finalul anului, in timpul anului si inceput vin facturile la shooping care sunt imrpesionanta.

Pe facebook e foarte activa si e neumultumita de conditia femeii. Daca femeile nu vor schimba ceva masiv, e vina lor nu a societatii. Asteptarile lor de la barbati sunt aceleasi....Tinuta este armonioasa, insa cromatic este foarte trista si prea putin. E o tinuta civilizata, de zi, insa prea trista, styling-ul saracut",a fost discursul lui Maurice.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.