"Tu asa ai vrut sa vii azi?? Porti o tinuta INCROPITA SI NU STIU CE CAUTI AICI!"/"Cat ai asteptat momentul, Iulia!"/"Ai gafat-o foarte tare si ma scoti din minti, am obosit foarte tare, imi prezinti incropeala dupa incropeala...E un mix CATASTROFAL" Maris

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 iul 2017, 12:17

Marisa a dezamagit toti juratii "Bravo, ai stil!" cu tinuta prezentata, insa cel mai mult pe Maurice Munteanu care i-a spus verde-n fata ca nu se astepta la un look atat de slab din partea ei.

"Ai gafat-o foarte tare si ma enervezi, ma scoti din minti pentru ca mai este foarte putin, ma obligi sa spun in fiecare zi aceeasi chestie si am obosit foarte tare, Marisa. Ai venit cu tinute foarte bune, iar pe ultima suta de metri, imi prezinti incropeala dupa incropeala dupa incropeala. Este inropita si e putin spus. Arata groaznic camasa in aceasta fusta. Fusta cu acele sandale. Craveteica cu fusta.

Totul este dezastru..." a spus fashion editorul indignat de prezenta Marisei!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.