"TU chiar ai reusit sa incalci TOATE REGULILE DE ETICHETA!" Denisa a spus ca merge la un eveniment organizat de Casa Regala, insa Iulia Albu a explicat pas cu pas ce e gresit in tinuta: "Arati ridicol cand defilezi in ea!" Maurice si Iulia, replici in con

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:44

Denisa a venit intr-o tinuta de seara care a starnit controverse si nu pentru ca look-ul ar fi unul iesit din comun, ci de vina a fost contextul pe care si l-a ales.

Spunand ca merge la un eveniment organizat la Peles de Casa Regala, automat tinuta Denisei a intrat sub lupa Iuliei Albu care i-a spus din start greselile pe care le-a comis alegand o astfel de tinuta. Nu se merge in sandale, mai ales daca e un garden party. Iar rochia nu trebuie sa fie transparenta in anumite parti...a mai spus fashion editorul. In schimb, Maurice i-a luat apararea concruentei spunand ca ea este un invitat si nu face parte din membrii familiei regale care intr-adevar trebuie sa respecte o eticheta.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.