"Tu, fetito, esti un real pericol pentru siguranta cetatenilor. Atat tatii de familie, cat si baietiilor, prietenii lor ar putea fi in pericol langa tine!"/ "Dar eu si sora mea suntem foarte inocente!" Dialogul dintre jurat si concurenta este foarte spumo

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:36

Maurice Munteanu a fost realmente topit de prezenta Iuliei, mai ales ca i-a si spus in fata cat de sexy este concurenta.

Replica concurentei nu a intarziat sa apara si i-a spus ca atat ea cat si sora ei sunt fete cuminti si inocente si nimeni nu se afla in pericol. Fashion editorul i-a explicat ca i-a facut un compliment atunci cand i-a spus ca barbatii ar fi in pericol in prezenta ei. Si bineinteles ca ii place tinuta, mai cu seama acea inima de pe pulover.

Chiar daca pentru gustul ei Iulia a purtat foarte mult gri, Raluca Badulescu a fost de acord cu Maurice Munteanu ca este o tinuta reusita.

"Consider ca te repeti in ultimul timp, dar nu gasesc nicio greseala in tinuta ta!", i-a spus Iulia Albu.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: