"Tu te-ai transformat in Dondanel si devii si mai chinuibila, plus ca ti-o ceri rau!Te vreau tavalita, ca nu mai rezisti, in delirium tremens"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:53

Iulia Albu a prins-o pe Denisa cu mata-n sac. Concurenta a venit cu pantalonii mult prea lungi, iar ca sa ascunda acest lucru si-a pus o pereche de pantofi cu platforma.

Nu i-a placut nici materialul topului si nici faptul ca Denisa n-a trecut pe la croitorie sa isi scurteze pantalonii, insa Iulia Albu a apreciat accesoriile concurentei. Maurice, insa, dupa ce i-a inspectat geanta a apostrofat-o pe colega de jurizare si i-a spus Denisei ca se cere chinuita. "Tu ai citit Aventurile lui Habar n-am?" Exista un personaj numit Dondanel. Tu asa te transformi. Tu nu realizezi ca ti-o ceri.Imi

place tinuta si styling-ul desi e o tinuta simpla, insa mi s epare ca are un efect. Dar vreau sa t evad pe tine tavalita. Vreau sa vad ca se arunca aici, ca face ceva..."

"Cand fata asta a inflorit, ati inceput sa ii spuneti ca e chinuibila...va mai amintit cum a venit Denisa la inceput? Era in cizme si tenesi si acum merge si defileaza atat de frumos pe tocuri, a aparat-o Raluca pe concurenta.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.