"Tu te-ai uitat in oglinda inainte sa pleci? Ti se pare o tinuta relevanta? Cristina Mihaela, scoate-ti baticul ca esti ca o tata pe marginea santului" O alta concurenta a deranjat juriul "Bravo, ai stil!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:29

Cristina a vrut sa demonstreze ca iese din zona de confort si se simte si bine totodata intr-o tinuta despre care crede ca i se potriveste.

Cristina nu i-a dat pe spate pe juratii "Bravo, ai stil!" si mai mult a intrat in gura Iuliei Albu care o critica pe concurenta ca nu da dovada de creativitate atunci cand vrea sa isi compuna o tinuta: "Stilul tau personal nu exista. In rest, nu te salveaza atitudinea. O sa vedem daca felul tau si faptul ca nu vrei sa evoluezi sunt suficiente pentru a ramane in aceasta competitie."

Nici Raluca Badulescu nu a fost de acord cu tinuta aleasa de Cristina si mai mult a observat ca bocancii nu sunt unii care sa se incadreze cu outfitul, tocmai pentru ca sunt militari si concurenta a recunoscut ca sunt luati de la un magazin de unde se imbraca militarii din Armata Romana. Desi jurata a remarcat faptul ca tanara e simte cel mai bine imbracata astfel, nu a apreciat nici ea creativitatea Cristinei.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: