Uite ce a facut Ilinca Vandici cu doar cateva ore inainte de inceperea noului sezon "Bravo, ai stil!" Vedeta a profitat din plin de ultimele clipe libere

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 28 aug 2017, 09:56

Proaspat devenita mamica si nerabdatoare sa isi reintalneasca telespectatorii, Ilinca Vandici da startul celui mai iubit show de stil, astazi, de la ora 16:30!

Pana la inceperea noului sezon vedeta a profitat din plin de ziua de ieri, care a fost una superba, si s-a relaxat sub razele soarelui.

 

Juratii Iulia Albu, Raluca Badulescu, Maurice Munteanu si Razvan Ciobanu sunt pregatiti sa le intampine pe noile concurente de la „Bravo, ai stil!”, care se vor lupta pentru premiul de 100 000 de lei si pentru titlulatura de Cea mai stilata femeie din Romania!

„Abia astept sa le descoperiti pe noile concurente. Sunt hotarate, frumoase, ambitioase; au acel ceva care te face sa le privesti insistent. Desigur, dintre ele se vor cerne pe parcurs cele mai bune... Va fi un proces captivant care ne va tine pe toti cu sufletul la gura. In acelasi timp, vom invata cu totii si  mai multe lucruri interesante despre stil de la juratii emsiunii”, a spus Ilinca Vandici.

„Bravo, ai stil!” se va difuza de luni pana vineri, de la ora 16:30, iar Galele „Bravo, ai stil!” vor putea fi urmarite in fiecare sambata seara, de la ora 22:00.

 

 

 

Taguri: