Uite ce spune Silvia despre comentariile de pe Facebook, potrivit carora concursul este aranjat si ar fi fost deja castigat de Cristina Mihaela

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mar 2017, 14:36

Pe retelele de socializare s-a scris intens ca exista deja o castigatoare a show-ului "Bravo, ai stil!", si anume Cristina Mihaela.

Silvia a facut lumina in acest subiect si a spus ce crede ea despre aceste zvonuri.

"Inainte sa se discute in emisiune acest lucru eu, chiar in prima zi, cand am cunoscut-o pe Cristina, i-am spus asa: "Mi se pare ca esti cea mai frumoasa, cea mai potrivita pentru a castiga aceasta emisiune", din tot ce vazusem eu in momentul respectiv la casting. A inceput emisiunea, am fost alese cele 16, au ramas cele 10, insa dupa prima saptamana eu am avut senzatia ca ea ar castiga.

Sa ne intelegem: cred in continuare ca are calitatile necesare, ca multe dintre fetele de aici, sa apara la televizor".

Silvia a adaugat ca nimic nu este aranjat in acest concurs si ca inca este socata din cauza faptului ca nu a fost eliminata pana acum pentru comportamentul pe care l-a avut.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

"Eu sunt la fel de socata, ca si saptamana trecuta. Nu joc niciun teatru cand spun ca ma astept sa ies pentru ca, recunosc, am unele carente in comportament, pe care mi le asum. Insa asa sunt eu, iar eu nu pot sa ma schimb pentru a castiga un concurs".

 

Taguri: