Uluitoarea poveste de dragoste a Andreei din Zarnesti de la “Bravo, ai stil!” El este afaceristul pe care bruneta il iubeste de 3 ani

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 14:52

Andreea a vorbit de cateva ori in emisiune despre iubitul sau, dezvaluind doar cateva amanunte despre acesta.

In exclusivitate pentru WOWbiz.ro, frumoasa bruneta a vorbit despre Sorin, barbatul cu care de trei ani traieste o frumoasa poveste de iubire.

“Ne cunoastem de multa vreme pentru ca amandoi suntem din Zarnesti. El m-a invitat de cateva ori sa ies cu el, dar eu il refuzam de fiecare data. Intr-o zi ne-am intalnit intamplator intr-un mall si am mers impreuna sa bem un suc. Am continuat sa iesim in grupurile comune de prieteni si usor-usor mi-am dat seama ca are foarte mult bun simt si este un tip extrem de atent la detalii.

Suntem impreuna de trei ani, dar nu ne gandim la nunta. Eu sunt acum la Bucuresti, el e la Zarnesti, nu stiu nici ce va fi cu cariera mea, asa ca acum planurile mele sunt in aceasta directie”, a povestit Andreea.

Barbatul are de mai bine de doi ani un pub in Zarnesti, iar afacerea sa ii ocupa tot timpul. La inceput, si Andreea a fost implicata si ea in acest proiect, insa in ultima perioada tanara nu a mai avut timp sa il ajute.

“Ma bucur ca ma sustine si nu mi-a aratat niciodata ca ii e frica sa nu ma piarda. De exemplu, in galele in care am avut nevoie de recuzita, indiferent de ce program avea, si l-a anulat si a venit aici sa ma ajute si sa ma sustina. Probabil ca in sinea lui se gandeste ca Bucurestiul sau celebritatea ar putea sa ma schimbe.

Dar nu are nici un motiv sa-si faca griji. Mai ales ca de cand eu sunt in Bucuresti nici nu prea am iesit, nu am un cerc de prieteni”, a marturisit Andreea.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Vezi mai multe fotografii aici!

In ceea ce priveste vesnicele intepaturi ale Cristinei Mihaela, Andreea a afirmat ca iubitul sau nu o are la inima pe aceasta tocmai pentru ca uneori vorbeste cam mult: “Cristina Mihaela nu este una dintre preferatele lui. Nu are cum sa fie! O critica de multe ori si imi spune “iar comenteaza si vorbeste despre tine”! Crede ca de multe ori intrece masura si asta cam asa e!”.

Pe Andreea si pe celelalte concurente de la "Bravo, ai stil!" le puteti vedea azi, de la 17.00, la Kanal D.

 

Taguri: