Una din cele mai mari RAFUIELI intre Raluca Badulescu si Iulia Albu in acest sezon "Bravo, ai stil!" Si-au aruncat in fata VORBE GRELE:"Adica eu nu sunt in stare sa judec o tinuta?Nici sa NU SPUI. Piciorul peste care ma ia ea, nu il sesisez. Nu cred ca ai

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:59

Jurizarea Adelei s-a transofrmat intr-un adevarat meci intre Raluca Badulescu si Iulia Albu pe seama competentelor fiecareia.

Astfel, Raluca s-a simtit luata peste picior atunci cand Iulia Albu i-a reprosat mai voalat ca juratul acorda calificativ pozitiv doar daca concurentele sunt propuse. Juratul a luat foc cand s-apus astfel problema, mai ales ca a subliniat ca fashion editorul nu ar trebui sa se errijeze deasupra tutoror pentru ca fiecare isi are locul in aceasta competitie:"Tu ai trantit o chestie asa in eter. Suntem colege...Cum adica devine ridicol pentru toata lumea? Acum, devine personal? Tu esti deasupra tuturor? Eu nu am facut comparatie intre mine si tine.

Eu judec lucrurile prin prisma mea. Eu nu absolutizez..."

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.