Vestea ca fostelor concurente li s-a dat o noua sansa in competitia “Bravo, ai stil!”, nu a fost prea bine primita de fetele ramase pana in prezent in concurs. Reaparitia Danielei si a Larisei aprinde spiritele la “Bravo, ai stil!”

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 14:54

 Cea mai afectata de aceasta decizie a fost Silvia, care a clacat si a izbucnit in lacrimi. Tocmai cand credea ca se afla foarte aproape de marele premiu, dupa difuzarea unor imagini de culise, tanara a cedat psihic. 

“Vreau sa plec acasa, este penibil pentru mine! Chiar aratam tot, ma amuzam acolo, in culise(…), asta nu inseamna sa ma vada toata tara cand sunt eu singura in casa (…) La televizor par o cretina, idioata care se da in spectacol intotdeauna”, spune Silvia suspinand.

Presiunea aparitiei vechilor concurente in competitive zdruncina serios echilibrul fetelor care au ajuns pana in acest moment la “Bravo, ai stil!”.

Dar, pe de alta parte, le impulsioneaza sa iasa din zona lor de confort si sa raspunda noii provocari.

Cum a fost aplanat conflictul si care au fost reactiile fetelor veti putea urmari in editia de astazi e emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata de la ora 17:00, la Kanal D!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: