VIDEO. Ce articole vestimentare sunt un “must have” in garderoba oricarui barbat? Maurice Munteanu clarifica situatia!

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 11 mar 2019, 15:43

Maurice Munteanu, unul dintre juratii emisiunii “Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, difuzata de miercuri pana sambata, la ora 23:00 ne-a acordat un interviu in exclusivitate in care ne-a propus tendintele in moda ale acestui an, dar ne-a explicat si ce articole vestimentare nu trebuie sa lipseasca din garderoba unui barbat.

Item-urile “must have”, in viziunea lui Maurice Munteanu, sunt articole vestimentare care pot fi purtate in diferite combinatii si nuante, specifice fiecarui anotimp in parte.

“Nu ar trebui sa lipseasca paltonul impecabil, gri-antracit, nu ar trebui sa lipseasca trenciul clasic, bej, la unul sau la doua randuri de nasturi. De asemenea, nici camasile din poplin, blazerul bleumarin si maleta din casmir”, propune Maurice Munteanu.

Ce alte produse sunt imperios necesar a fi purtate de orice barbat, dupa parerea fashion editorului Elle si jurat in emisiunea “Bravo, ai stil!”, puteti afla urmarind materialul video de mai

jos!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: