Video exclusiv | De necrezut! Silvia a clacat si a dat bir cu fugitii chiar inaintea emisiunii! Mai multe azi, la "Bravo, ai stil!", de la 17.00. Vezi care a fost motivul

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 14:52

In editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, o discutie inaintea inceperii emisiunii, a aprins spiritele intre concurente. Imediat, Silvia a rabufni,t din motive doar de ea stiute, si a amenintat ca va parasi competitia.

“Pe cuvant ca plec din emisiune! Daca nu inchizi camera, ma ridic si plec!”, a amenintat Silvia. Imediat, aceasta a facut un gest care i-a lasat pe toti masca si a pus pe jar intreaga echipa a emisiunii “Bravo, ai stil!”.

Vezi la ce gest a recurs Silvia, cum s-a solutionat problema si ce a avut de spus aceasta, in editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata de la ora 17:00, la

Kanal D!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: