"Vreau sa imi explici daca acea coada lesinata si naparlita, ai spanzurat-o? Ai tendinta sa supraincarci"/ Principala ta problema este suprapunerea texturilor si a materialelor care este fatala. Niciodata nu pui decat daca esti boierul Pascalopol o camasa

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:49

Iulia Albu i-a spus Silvia ca are tendinta sa incarce cu accesorii tinuta, insa ar putea merge in aceasta directie curatand putin din supraincarcare.

In schimb, Maurice Munteanu i-a desfiintat tinuta din cauza alaturarii de texturi si materiale diferite care se facea la inceput de secol XX si cel mai elocvent exemplu pe care l-a dat fashion editorul a fost burghezul Pascalopol din "Enigma Otiliei". "Problema principala a tinutei tale este suprapunerea si asocierea texturilor care este fatala. In consecinta, tinuta reprezinta un esec total. pe sub un halat de matase de genul acesta nu pui decat daca esti boerul Pascalopol o camasa de zi dintr-un material mult mai teapan.

In perioada interbelica, barbatii cand veneau acasa, scoteau redingota si isi puneau un halat de matase peste tinuta de zi. Catifeaua pantalonului combina tcu acest halat, palaria de vara si asocierea lor, maniera in care porti perlele, blana, toate sunt plasate si puse gresit in ecuatie!"

 

Taguri: