"Vrei sa te vezi fara doi dinti din fata?" Razvan Ciobanu a amenitat-o pe Raluca Badulescu daca ii va da o steluta Iulianei!"Nu stiu in cate limbi sa ma adrezez, puteti sa fiti cat vreti voi de frumos imbracate, dar daca nu scoateti doua vorbe, nu o sa aj

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:29

Desi Iuliana nu a facut o alegere buna in ce priveste tinuta, concurenta a reusit, totusi, sa ia o steluta datorita atitudinii.

Iulia Albu a incurajat-o si i-a dat o steluta chiar daca tinuta nu a fost una reusita, motivand ca se vede ca Iuliana se straduieste sa faca schimbari in look-ul pe care il prezinta. Insa, Maurice Munteanu nu poate trece cu vederea faptul ca tinuta este dezastruoasa, spre deosebire ce "pisica lui de catifea", Raluca.

Juratul a admirat nu tinuta, ci felul cum se prezinta concurenta. Iuliana se straduieste sa aiba atitudine si sa vina cu povesti. Juratul le-a avertizat pe fete ca nu or sa obtina nimic, mai ales din partea telespectatorilor care voteaza daca ele nu au atitudine, indiferent ca au haine frumose.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: