WOW! DETALII nestiute de la nunta Danutei de la "Bravo, ai stil!" cu Dave. Ce au facut mirii cu banii de la nunta. GESTUL lor te va face sa iti dea lacrimile

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:52

Marele anunt a venit seara, dupa o zi de-a dreptul magica: Danuta, profesoara in Marea Britanie si una dintre cele mai indragite concurente ale emisiunii "Bravo, ai stil", a aparut- la nunta ei- intr-o splendida masina de epoca!

Dave, in schimb, a ales mijlocul de transport traditional romanesc!

Aparent diferiti, romanca si britanicul formeaza cuplul perfect! Ii uneste mai ales marimia: sunt implicati in proiectul Casa Share, prin care zeci de voluntari au reusit sa construiasca 14 case pentru familii sarmane, iar, cand au auzit ca initiatorul proiectului vrea sa stranga

bani ca sa le faca o surpriza copiilor, Danuta si Dave n-au stat pe ganduri!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

Mirii au donat tot darul de nunta: aproape 5.000 de euro. Ii vor ajuta pe cei 62 de copii din casele construite de voluntari sa mearga in excursia la munte, o bucurie imensa pentru cei mici.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.