WOW! Este de departe cea mai frumoasa si mai stilata NUNTA a unei concurente de la "Bravo, ai stil!" S-a casatorit intr-un palat, intr-o rochie pretioasa de designer cu barbatul visurilor ei. Uite despre cine este vorba si cat de frumosi sunt cei doi. Nic

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 12 aug 2018, 12:44

Cristina, concurenta de la "Bravo, ai stil!" in care juratii vad un real potential chiar daca nu si-a gasit inca o traiectorie in stilul pe care il afiseaza, a avut in 2016 nunta visurilor ei.

Concurenta de la "Bravo, ai stil!" a dezvaluit ca nici macar nu se astepta sa faca nunta in 2016 deoarece nu isi putea imagina ca va gasi barbatul cu care sa faca acest pas. Imbracata intr-o rochie de designer, preferatul vedetelor din showbiz-ul autohton, cu o coafura lejera, un machiaj extrem de fin, Cristina a taiat rasuflarea celor prezenti la palat in cea mai frumoasa zi a ei.

Rochia a fost una simpla, insa de efect, cu aplicatii de dantela fina si cristale, iar buchetul din flori albe combinate cu cele de un rosu burgundy. Uite cat de frumoasa a fost Cristina in ziua in care a spus "DA" din tot sufletul!

 

 

Taguri: