"Zi-mi tu mie unde merge asa imbracat un om omenesc?!"/ "Ai venit cu un navod si o plapuma pe tine si vrei sa iti dam "Bravo, ai stil!"/ Ar trebui sa fii mandra ca reprezinti o anumita categorie si ele au foarte multe de invatat de la tine" O concurenta a

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:30

Ana-Maria a indraznit sa se propuna in fata juratilor cu un look, nou, fresh si mai ales extrem de sexy.

Raluca Badulescu a admis din capul locului ca este o moda mult prea moderna pentru ea felul cum a venit concurenta imbracata si mai mult a intrebat-o unde ar putea merge asa. Daca primul jurat nu a fost deloc multumit nici de noua coafura a concurentei, cel de-al doilea, Maurice Munteanu a fost foarte placut surprins de aparitia Anei-Maria si i-a sugerat ca tinuta ar fi mers cu o pereche de bocanci rosii, lacuiti, insa si asa arata foarte bine.

Spre surprinderea tuturor, Iulia Albu a apreciat in mod deosebit ca tanara a avut curajul sa isi expuna formele si i-a sugerat ca ar trebui sa fie mandra de dimensiunile ei si sa fie totodata un exemplu pentru celelalte fete.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: