BREAKING! Ludovic Orban este suspect COVID-19! Premierul a anulat tot

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 oct 2020, 11:33
Premierul Ludovic Orban a solicitat testarea pentru COVID-19!

Premierul Ludovic Orban s-a izolat și s-a testat pentru coronavirus, dupa ce una dintre persoanele alaturi de care a participat la o emisiune televizata a fost confirmata pozitiv cu COVID-19.

Premierul Orban a solicitat in aceasta dimineata testarea pentru coronavirus, dupa ce una dintre persoanele alaturi de care s-a aflat recent, in acelasi platou de televiziune, a fost diagnosticata cu COVID-19.

"Ludovic Orban nu a manifestat simptome specifice infectarii cu noul coronavirus. Pana la primirea rezultatului, premierul a suspendat intalnirile fizice cu alte persoane.", a anuntat Guvernul.

De asemenea, Premierul Orban a declarat pentru Digi24 ca nu se incadreaza in definitia contactului direct, deoarece a venit cu masca la emisiune, a stat la distanta de ceilalti invitati, iar la plecare a purtat iar masca. Insa cu toate acestea a hotarat sa lucreze de la birou, pana la primirea rezultatului, pentru a evita contactul cu alte persoane.

Premierul Ludovic Orban si-a suspendat participarea la evenimentele programate pentru astazi.

In cursul zilei de astazi, Ludovic Orban urma sa participe, la ora 9.00, la o vizita de lucru a vicepremierului Raluca Turcan, impreuna cu primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan, la Ministerul Fondurilor Europene.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La ora 14.00, avea programata o vizita de lucru la Uzina Mecanica Bucuresti, alaturi de ministrul Economiei, Virgil Popescu, si de ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca.

Pana la primirea rezultatului testului efectuat pentru coronavirus, Premierul a suspendat intalnirile fizice cu alte persoane, hotarand sa lucreze de la birou.