BREAKING NEWS Atac în România! S-a întâmplat într-un cinema din Timișoara! Câte persoane sunt victime

Autor: A.I.
Actualizat: 23 nov 2020, 04:15

Un atac cu cuțitul a fost comis luni seara la Cinema City din mall-ul Shopping City Timişoara, în timpul filmului "Pisica verde".

Doi tineri au fost înjunghiați în atac, unul dintre aceștia fiind actorul Raul Andrici, care joacă în filmul "Pisica verde" rolul unui criminal.

Atacatorul a fost reținut marți dimineața. 

Atacatorul a făcut scandal şi la secţia de poliţie!

Atacatorul a făcut scandal şi la secţia de poliţie. Striga la poliţişti că el "are pile şi îi face pe toţi". Este vorba de o persoană de condiţie bună, acesta profesând ca jurist la Spitalului de Psihiatrie şi Pentru Măsuri de Siguranţă din localitatea timişeană Jebel, relatează Adevărul.

„În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Bărbatul în vârsta de 36 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore”, a transmis IPJ Timiş. Actorul Raul Andrici a rămas internat peste noapte la Spitalul Judeţean din Timişoara, celălalt tânăr înjunghiat a fost lăsat acasă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Raul Andrici joacă în filmul "Pisica verde" 

Unul dintre cei tăiaţi este actorul Raul Andrici (foto jos), care joacă în filmul "Pisica verde" rolul unui criminal.

El venise cu un verişor să vadă filmul în care are un rol principal, notează sursa citată. Era vorba de debutul în cinematografie pentru tânărul actor. Raul Andrici este absolvent al Liceului de Arte "Ion Vidu" (câştigător în acest an al unui premiu la Olimpiada Naţională de Arta Actorului) şi colaborator al Teatrului Naţional din Timişoara. Andrici a fost tăiat la braţ şi la picior.

 

Sursa foto: Adevărul