Breaking News! Consulul Ungariei la București a murit într-un cumplit accident rutier pe autostrada A1. Mașina în care se afla a fost strivită de un camion aflat pe contrasens

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 29 aug 2024, 15:01

Consulul Ungariei la București și-a pierdut viața după ce un camion încărcat cu lemne a pătruns pe contrasens

Sursa: Facebook

Consulul Ungariei la București și-a pierdut viața într-un tragic accident rutier ce a avut loc joi după amiază pe autostrada A1, între Timișoara și Lugoj.

Consulul Ungariei la București și-a pierdut viața după ce un camion încărcat cu lemne a pătruns pe contrasens, fapt ce a rezultat într-o coliziune devastatoare.

Citește și: Natalia Intotero, ministrul Familiei, implicată într-un accident pe DN7! În ce stare se află oficialul, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat în șanț

Consulul Ungariei la București a murit într-un accident rutier

Potrivit informațiilor transmise de Digi24, se pare că accidentul a fost cauzat de explozia unui pneu al camionului, care a determinat vehiculul să piardă controlul și să intre pe sensul opus de circulație.

În urma acestui eveniment nefericit, camionul a lovit violent două autoturisme. În unul dintre acestea se afla consulul Ungariei, un diplomat în vârstă de 60 de ani, care a fost ucis pe loc din cauza impactului extrem de puternic.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

Echipele de intervenție au ajuns rapid la locul accidentului, însă din păcate nu au putut face nimic pentru a-i salva viața diplomatului.

Traficul în zona accidentului a fost blocat complet, iar polițiștii desfășoară în continuare investigații pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului.

Citește și: Gigi Becali, implicat într-un nou accident rutier! Este al doilea din ultima lună! Ce a făcut patronul FCSB, după coliziune

Autoritățile române au luat legătura cu Ambasada Ungariei pentru a informa despre această tragedie, având în vedere că victima era un oficial diplomatic.

Se estimează că traficul pe autostrada A1 va fi reluat abia peste câteva ore, având în vedere că parapetul de protecție a fost distrus și că echipele de intervenție trebuie să strângă toate probele cu mare atenție.