Două avioane militare s-au ciocnit în aer și s-au prăbușit pe o stradă din Roma. Nu există supraviețuitori

Author: Alina Petre
Actualizat: 07 dec 2023, 04:40

Două avioane militare s-au ciocnit în Roma

Sursa: The Sun

Două avioane militare s-au ciocnit în aer, iar apoi s-au prăbușit pe o stradă din Roma.

Incidentul s-a produs marți, 7 martie, în Roma, în timpul unui exercițiu. Din primele informații, se pare că ambii piloți și-au pierdut viața.

Citește și: O femeie de 24 de ani, din Marea Britanie, a murit la patru zile după logodnă, după ce a amestecat în ceai cu lingurița greșită

Două avioane militare s-au ciocnit în aer și s-au prăbușit pe o stradă din Roma

Imagini șocante au avut loc marți, după ce două avioane militare s-au ciocnit în aer și s-au prăbușit peste case, pe o stradă din Roma. 

Impactul a fost fatal pentru cei doi piloți și din păcate aceștia au murit pe loc.

Din primele informații, se pare că avioanele zburau deasupra cartierului Colle Fiorito, într-o zonă rezidențială din apropiere de aeroportul militar Guidonia, din Roma.

Cele două aeronave militare de mici dimensiuni participau la un exercițiu în momentul în care s-au ciocnit.

Mai multe imagini de la fața locului au fost surprinse de martori și au fost postate pe rețelele de socializare. În imagini se observă cum un avion cuprins de flăcări s-a prăbușit pe o mașină, iar celălalt a căzut între două clădiri aflate într-o zonă rezidențială.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

  ”I-am văzut prăbușindu-se în fața ochilor mei”

Martorii povestesc îngroziți ”I-am văzut prăbușindu-se în fața ochilor mei. Erau patru avioane. Unul și-a pierdut aripa în spate și a început să se învârtească până s-a prăbușit și a luat foc. Se părea că făceau teste de antrenament”, a povestit un martor potrivit The Sun.

Un alt adăugat a adăugat: „A fost peste capul meu și am auzit motorul oprindu-se după o bubuitură”.

Alte două avioane militare care le acompaniau nu au fost implicate în incident, relatează sursa citată.

Prim-ministrul italian, Giorgia Meloni, a spus despre tragedie: „Vestea morții celor doi piloți ai Forțelor Aeriene în accidentul aviatic ne umple de tristețe. În numele Guvernului, îmi exprim cele mai profunde condoleanțe și apropierea familiei, colegilor și întregii Forțe Aeriene. Rugăciunile noastre se îndreaptă către ei.

Autoritățile italiene fac cercetările în aceste momente pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele tragediei.

Citește și: Elena, aflată în ”avionul morții”, a postat pe rețelele de socializare un selfie cu mesaj sfâșietor, fără să știe că acelea sunt ultimele clipe din viața ei