BREAKING NEWS: Luiza Melencu a fost găsită!

Autor: O.P.

Luiza Melencu a fost găsită moartă. Fata este cea de-a doua victimă care a zguduit România, în urma tragediei de la Caracal.

Corpul fetei a fost găsit într-o pădure de lângă Caracal. Din primele informatii se pare ca ramasitele acesteie sunt carbonizate, desi Dinca sustine ca nu a ars-o pe Luiza. 

Gheorghe Dinca sustine, insa, ca acelea sunt ramasitele Luizei. Acestea vor fi duse la expertiza pentru a se stabiliza daca ADN-ul corespunde cu cel al Luizei.

Cercetarea la locuinţa lui Gheorghe Dincă a fost efectuată în ultimele trei zile de echipe complexe, formate din procurori DIICOT şi poliţişti specializaţi din cadrul Poliţiei Române.

Citeste si: Avocatul lui Gheorghe Dinca dezvaluie detalii socante! Ce a facut criminalul de la Caracal cu Alexandra miercuri seara, dupa ce a rapit-o

Zilnic au fost prelevate diferite probe ce vor supuse analizelor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Vesti bune! Se dau mai multi BANI elevilor de liceu. Ce trebuie sa faca parintii

Citeste si: Vesti bune! Se dau mai multi BANI elevilor de liceu. Ce trebuie sa faca parintii

În timp ce anchetatorii au făcut verificări în casa şi curtea lui Dincă, în faţa porţii locuinţei acestuia oamenii au venit să aprindă lumânări pentru Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, adolescentele pe care bărbatul a spus că le-a ucis.