BREAKING NEWS pentru fanii serialului "The Big Bang Theory"! Producatorii filmului tocmai au facut anuntul! Ce se intampla cu productia dupa 12 ani de filmari

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 21 iul 2018, 17:18

Actorii Kumal Nayyar şi Mayim Bialik şi-au surprins fanii când au vorbit, în cadrul convenţiei anuale San Diego Comic-Con, despre viitorul sezon al serialului "The Big Bang Theory", informează Deadline, citat de news.ro.

Producătorul şi scenaristul Steve Holland a dezvăluit că noul sezon va începe cu "ShAmy" (Sheldon şi Amy) în luna lor de miere, iar Kathy Bates şi Teller revin în calitate de părinţi ai lui Amy. 

 

Până acum a fost scris scenariul pentru patru episoade. Nu există încă planuri pentru ca ShAmy să aibă un copil, a mai precizat Holland. 

 

În ceea ce îl priveşte pe Raj, singurul burlac rămas în grup, Nayyar a afirmat că este interesat să se implice într-o relaţie de dragoste iar audienţa de la Ballroom 20 a fost încântată să sugereze ca actriţele Gal Gadot şi Margot Robbie să fie invitate în serial. 

 

El a spus că ar fi o oportunitate pentru un nou spinoff. "În loc de Young Sheldon ar fi Bătrânul şi Grasul Raj". 

 

"The Big Bang Theory" va începe din nou la CBS pe 24 septembrie, anunta news.ro.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.