Breaking News! Trei suspecți au fost reținuți în cazul morții Ana Mariei Vasiliu. Ce au anunțat autoritățile olandeze despre cei trei bărbați

Autor: Diana Bostan

Trei suspecți au fost arestați în cazul morții Ana Mariei Vasiliu.

Sursa: Facebook: Gabriel VGA/ Ana Maria Vasiliu

Trei suspecți au fost arestați în cazul morții Ana Mariei Vasiliu, soția lui Gabriel Vasiliu, fostul concurent de la Puterea Dragostei.

Ana Maria Vasiliu, soția lui Gabriel Vasiliu, fost participant la emisiunea „Puterea Dragostei”, a fost găsită fără viață într-o locuință din Zaandam, Olanda. Potrivit noordhollandsdagblad.nl, tragedia a avut loc pe 8 septembrie, iar autoritățile olandeze au arestat trei suspecți implicați în decesul femeii.

Citește și: Mesajul emoționant pe care l-a transmis soacra Anei Maria Vasiliu, înainte ca nora ei să fie găsită moartă. Cuvintele femeii au frânt inimile tuturor

Trei suspecți au fost arestați în cazul morții româncei în vârstă de 34 de ani

Potrivit presei din Olanda, doi bărbați din Amsterdam, de 19 și 30 de ani, și un alt bărbat de 51 de ani din Amstelveen au fost arestați în calitate de principali suspecți în cazul acestei crime oribile.

Citește și: Cine este Ana Maria Vasiliu, românca găsită moartă într-o parcare din Olanda. Soția fostului concurent de la Puterea Dragostei era de nerecunoscut

Ana Maria Vasiliu, în vârstă de 34 de ani, se afla în Olanda pentru a lucra, în timp ce soțul ei, Gabriel Vasiliu, se află în detenție în România. Femeia a fost descoperită fără viață după ce o persoană cu care trebuia să se întâlnească a anunțat poliția, îngrijorată că aceasta nu s-a prezentat la întâlnire.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Potrivit sursei menționate anterior, forțele de ordine s-au deplasat la locuința ei din Zaandam, unde au găsit corpul neînsuflețit al femeii. Poliția olandeză a confirmat că decesul a survenit în urma unui act criminal.

Anchetatorii au efectuat mai multe percheziții în acest caz

Potrivit noordhollandsdagblad.nl, în prezent, cei trei suspecți sunt reținuți și anchetați, fiind plasați sub restricții legale stricte, cu posibilitatea de a comunica doar cu avocații lor.

Totodată, anchetatorii au efectuat mai multe percheziții pentru a aduna probe relevante în acest caz.

Citește și: Ce a făcut Gabriel Vasiliu după ce a aflat că soția lui ar fi fost ucisă în Olanda. Daiana Marcu, o fostă iubită de la “Puterea Dragostei”, a rupt tăcerea: ,,A iubit-o foarte mult”

Sora Anei Maria, aflată în Spania, a fost chemată de urgență pentru a identifica trupul neînsuflețit al acesteia.

În ciuda tragicului eveniment, autoritățile nu au oferit detalii suplimentare, iar ancheta continuă pentru a stabili circumstanțele exacte ale decesului.

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.