Breaking News! Un incendiu puternic a avut loc în zona Pipera, din București. Un șantier a fost cuprins de flăcări

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 01 mar 2023, 05:55

Breaking News! Un incendiu puternic a avut loc în zona Pipera, din București. Un șantier a fost cuprins de flăcări

Sursa: ISU București-Ilfov

Un șantier din zona Pipera, București, a fost cuprins de flăcări în această după-amiază. Din păcate, muncitorii încă sunt la locul incidentului și se află într-un mare pericol.

ACTUALIZARE 17:15:  Pompierii au localizat incendiul și au reușit să stingă flăcările care s-ar fi putu extinde la clădirile învecinate. În zona focului există un mare centru comercial.

ACTUALIZARE 17:03:  La locul incendiului, s-au deplasat șase autospeciale de stingere, autoscară, descarcerare, SMURD și două autospeciale de la Serviciul pentru Situații de Urgență din Voluntari. Suprafața afectată de incendiu este de aproximativ 200 de mp.

Nu au fost raportate victime sau persoane rănite.

ACTUALIZARE 16:50:  Conform reprezentanților ISU, incendiul a fost localizat în Pipera. Materialele care erau depozitate la ultimul nivel al imobilului aflat în construcție au luat foc. Este vorba despre polistirenul folosit pentru termoizolare. 

Un incendiu a izbucnit pe acoperișul unui bloc aflat în construcție din Șoseaua București-Nord, în zona Pipera. La locul incendiului s-au deplasat cinci autospeciale de pompieri.

Un șantier din Pipera a izbucnit în flăcări. Iată primele detalii

Incendiul a avut loc în Pipera, pe acoperișul unui bloc în construcție din Șoseaua București Nord. La locul incidentului s-au deplasat cinci mașini de pompieri.

Citeste si: Întâmplare groaznică într-o clinică din Spitalul Județean din Timișoara! Un pacient a ars pe masa de operație

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Incendiu produs pe acoperișul unei clădiri din Șoseaua București Nord”, a fost prima informare făcută de ISU Bucureşti – Ilfov. Pompierii au intervenit cu cinci autospeciale, o autoscară și un echipaj SMURD.

Potrivit primelor informații, nu au fost găsite victime. Incendiul s-a soldat cu o mare degajare de fum gros, flăcările fiind din ce în ce mai violente din cauza materialelor de construcții utilizate pe șantier.

Citeste si: Breaking News: Incendiu violent la un centru comercial din Sectorul 5 al Capitalei. Vântul puternic face dificilă intervenția pompierilor

„Din informațiile preliminare rezultă că ard produse utilizate pentru termoizolația clădirii”, a transmis ISU Bucureşti – Ilfov.

Știre în curs de actualizare.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.