BREAKING. Un român de 22 de ani, găsit fără suflare pe insula Thassos din Grecia

Autor: Andrei Costanda

Un român de 22 de ani a fost găsit mort pe insula Thassos din Grecia

Sursa: Canva

Un tânăr român a fost găsit mort pe insula Thassos din Grecia, determinând autoritățile să deschidă o anchetă pentru a stabili circumstanțele morții sale.

O moarte suspectă a zguduit insula Thassos din Grecia, după ce un român de 22 de ani a fost găsit mort în apropierea Paradise Beach. Autoritățile au început imediat o anchetă pentru a elucida circumstanțele decesului.

Român de 22 de ani mort pe insula Thassos

Incidentul tragic s-a petrecut recent, când tânărul român a fost scos din apă în stare de inconștiență.

Eforturile medicilor care au sosit rapid la fața locului au fost însă în zadar, aceștia declarând decesul la Centrul de Sănătate Prinos, unde tânărul a fost transportat de urgență. Deocamdată, cauza exactă a morții rămâne necunoscută.

Conform CNN Grecia, Paza de Coastă din Thassos a inițiat deja o anchetă preliminară. Autoritățile au dispus efectuarea unei autopsii la Serviciul Criminalistic din Thrace, pentru a determina cu exactitate ce a dus la moartea tânărului.

Rezultatele autopsiei urmează să fie anunțate în zilele următoare, oferind speranța că se va afla adevărul din spatele acestei tragedii.

Citește și: Dan Negru, dezamăgit de Transilvania: „E mai scump să vezi lacul ăsta decât cascada Niagara” Prezentatorul trage un semnal de alarmă asupra pericolelor la care se expun turiștii

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Citește și: Atenționare pentru românii care călătoresc în Grecia. Zeci de incendii de vegetație au izbucnit în ultimele 24 de ore

Val de decese suspecte în Grecia

Acest incident se adaugă unei serii de decese înregistrate în Grecia pe parcursul acestei veri, unele cauzate de temperaturile extreme. Printre victime se numără și cunoscutul prezentator britanic de televiziune Michael Mosley, care a murit luna trecută din cauza căldurii intense.

De asemenea, un turist american a fost găsit mort la jumătatea lunii iunie pe o plajă stâncoasă izolată de pe insula Mathraki, după ce a fost dat dispărut de prietenul său greco-american. Tot în luna iunie, un turist german de 67 de ani a fost găsit decedat pe insula Creta, după ce s-a rătăcit în timpul unei excursii.

Thassos, cunoscută și ca insula de smarald, este cea mai nordică insulă a Greciei și atrage un număr mare de turiști români datorită apropierii sale de România.

Situată la aproximativ 8 mile de portul Keramoti, Thassos este cea mai accesibilă insulă grecească pentru români. În ultimii ani, românii au constituit aproximativ 80% din totalul turiștilor care vizitează această insulă, evidențiind popularitatea sa crescută printre conaționalii noștri.

În timp ce autoritățile continuă să investigheze cazul, familiile și prietenii victimei așteaptă cu sufletul la gură răspunsuri care să facă lumină în această tragedie.