Brian May a confirmat: Viata lui Freddie Mercury va fi si pe marile ecrane! Cand se va lansa filmul

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 30 oct 2020, 06:40

Freddy Mercury va fi imortalizat si pe marile ecrane cu un film biografica despre viata celebrului star.

Brian May a confirmat ca filmarile sunt programate sa inceapa in primavara anului 2013. Comediantul Sacha Baron Cohen il va interpreta pe Freddy, in anii maturitatii: "Am promis stiri, dupa intalnirea pe care am avut cu membrii trupei Queen. Principala discutie a fost despre filmul cu Freddie. Sunt incatat sa va anunt ca este pe cale sa se intample...".


"O mare parte a discutie noastre a fost lucruri contractuale destul de complexe si despre responsabilitatea fiecaruia.

Piesele au inceput sa aseze, in ciuda faptul ca sunt in intarziere cu proiectul, dar filmarea este programata sa inceapa in primavara anului urmator, cu Sacha Baron Brian care il va interpreta pe Freddie. Filmul va fi scos pe piata in anul 2014", a declarat Brian May.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Acesta adaugand si faptul ca Freddie, care

a murit in 1991, ar zambi la ideea de a avea un film. Scenariul filmului a fi scris de nominalizatul la Oscar, Peter Morgan, iar filmul in sine va fi co-produs de Casa de Producti TriBeCa a lui Robert De Niro.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.