Bridezilla de Romania! Cum le-a dat bataie de cap rochia de mireasa vedetelor autohtone

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 16:29

Unele femei se isterizeaza atat de mult inainte de nunta incat devin din suave si gingase … monstrii de temut!

Cea mai mare bataie de cap...rochia de mireasa! Ba e prea lunga, ba prea scurta, ba prea incomoda, poate e prea larga, nu e alb imaculat sau parca n-are destule paiete! Cate opinii… atatea pareri si probleme… iar vedetele noastre nu fac exceptie!

Pentru ca si-au dorit ca in ziua nuntii sa arate...INCREDIBIL, vedetele noastre erau la un PAS de a face atac de cord, de la atata stres provocat de....rochia

de mireasa.
Gasirea rochiei de mireasa nu le-a dat mari batai de cap chiar tuturor femeilor! Unele, mai norocoase, s-au indragostit LA PRIMA VEDERE de un anumit model.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Exista si doamne care chiar n-au

avut pretentii atunci cand s-au maritat. Pentru ele n-a contat ce era in tendinte sau carui brand apartinea rochia. Printre vedete se numara si unele...nemaritate! Ia sa vedem acum: la ce model viseaza?! Un alt subiect incitant este legat de noaptea nuntii. Oare in noaptea cu pricina mai sar scantei in dormitor intre cei doi insuratei, sau oboseala si stresul alunga cheful...