Brigitte Nastase, interviu foarte sincer: Da, Ilie m-a inselat! A vrut sa facem amor in avion, dar eu nu am vrut! Uite care a fost cea mai emotionanta ipostaza pe care a vazut-o la sotul ei

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 21:55

Brigitte, sotia lui Ilie Nastase a vorbit cu sinceritate intr-un interviu acordat lui Teo.

"Noi ne-am indragostit la telefon. M-a impresionat cand am mers acasa la el si avea bagajele toate in casa. Atunci Ilie a cazut in genunchi si a plans. A fost omul potrivit la momentul potrivit. Ilie pentru mine a fost barbatul si persoana pe care Dumnezeu a pus-o atunci sa fie langa mine. Ne-am hranit reciproc moral si am ajuns sa ne iubim", a adaugat Brigitte Sfat la "Teo Show".

 

Care e cel mai excentric loc in care v-ati exprimat iubirea fizica?

"A tot incercat sa-mi faca fel de fel de propuneri. Stiu un loc unde imi pomeneste ca ar vrea sa se repete chestiile pe care le-am facut un Shanghai. Nu mai stiu ce am facut, dar i-a placut."

 

Ce nota ti-ai acorda in dormitor?

Pe o sacara de la 1 la 10, 12.

E ceva ce urasti la o femeie?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Nu-mi plac femeile care accepta sa fie calcate in picioare.

Eu atunci cand barbatul a incercat sa ma calce in picioare, am plecat."

Ce urasti la un barbat?

Sa loveasca o femeie. Si Ilie are unele glume cam nesarate pe care la inceput nu le-am inteles. Pot sa trec peste orice, dar peste asta nu pot sa trec.

Ai paruit vreodata o femeie?

Da, am fost nevoita. o prietena de-a mea m-a sunat sa ma duc intr-un club pe ca 4 dimineata si l-am gasit pe sotul meu cu o tipa de gat care semana foarte mult cu mine.

Trebuia sa fac ceva si m-am gandit daca sa dau in el sau sa dau in ea si am dat in ea.

Te-a inselat Ilie vreodata?

Este de notorietate faptul. Cu cateva zile inainte de nunta noastra primea mesaje de iubire de la o tipa. Am inteles ca am fost atunci inselata, dar de atunci nu s-a mai intamplat.