Brigitte Nastase, petrecere grandioasa cu ocazia implinirii varstei de 40 de ani! Sotul ei a fost cel mai de seama invitat al evenimentului si i-a adus in dar un cadou mult asteptat

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 23:00

Vedeta a vorbit in exclusivitate despre mariajul ei dupa problemele avute in cuplu.

Brigitte Sfat a implinit 40 de ani si a decis ca la schimbarea prefixului sa organizeze o petrecere speciala, la care sa invite cei mai apropiati prieteni si sa se bucure impreuna.

 

Cel mai important invitat a fost sotul ei, Ilie Nastase, care i-a daruit un buchet imens de trandafiri si i-a facut cele mai frumoase declaratii de dragoste, insa nu a ezitat sa faca aluzii si la evenimentele neplacute petrecute de curand in viata lor.

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

"Ii urez sa gaseasca un baiat ca mine, simpatic, cand nu voi mai fi eu aici! Nu am lipsit niciodata definitiv!", a spus Ilie Nastase.
Pe de alta parte, Brigitte a mentionat ca l-a iertat pe sotul ei dupa aventura lui cu o alta femeie si ca si-a dorit sa dea uitarii nefericitul eveniment.

Aceasta a marturisit ca isi doreste mai mult ca niciodata sa fie fericita si sa uite de micile traume suferite.
"Am ramas cu mici traume! Imi doresc sa fiu fericita si sa nu mai apara vreo !",  a spus Brigitte.
Iata ce cadouri pretioase a primit aceasta de la sotul ei, dar si de la ceilalti invitati:

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.