Brigitte Sfat, in lacrimi! Dupa ce a inselat-o cu Cecilia, Ilie Nastase s-a intors acasa cu o boala venerica: "Am urmat un tratament pentru o boala de care mi-e rusine!" Ce reactie a avut fostul tenismen?

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:40

Brigitte Sfat tuna si fulgera! De cand a reusit sa o confrunte pe femeia care i l-a furat pe Ilie Nastase, Brigitte nu isi gaseste linistea si vrea sa taie raul de la radacina.

Invitata in platou la WOWbiz, sotia fostului tenismen a vorbit despre aventura pe care sotul ei a avut-o o buna perioada de timp cu amanta lui, aventura care a ajuns sa se transforma intr-o relatie paralela.

Pentru minu nu e niciun mister si oricum si Ilie mi-a recunoscut. A doua zi dupa ce am avut emisiunea, am fost contactata de cei care in luna august au publicat pozele cu sotul meu, iar eu le-am cerut adresa femeii.

Eu le-am spus oamenilor ca nu ma intereseaza ce emisiune, filmare vor ei sa faca, dar vreau adresa. Eu am vrut neaparat sa stiu adresa. Eu am acceptat pentru ca eram disperata si as fi facut orice sa cunosc persoana care s-a bagat cu bocancii in viata mea. Eu sunt femeie si femeile stiu ca atunci cand se intampla ceva in relatie simt. Mie mi s-a intamplat pana acum de doua ori: atunci cand ne-am cununat religios si anul acesta.
Noi doi ne-am creat aceasta relatie sprijinindu-ne unul pe celalalt. Pana anul acesta nu au existat subiecte de genul "Astia sunt banii mei, astia sunt banii tai". Ea a inceput sa ii bage prostii in cap. Eu stiu tot ce s-a intamplat", a povestit Brigitte.
Iar problemele nu s-au incheiat aici. Brigitte Sfat s-a confruntat cu noi problemele de sanatate, dupa ce Ilie Nastase s-ar fi intors acasa la ea cu o boala venerica.

Eu nu imi doresc sa ajung sa ma duc la un medic si sa imi spuna ca am SIDA sau alte chestii. Eu am facut-o din iubire, nu pentru ca voiam sa imi dea Ilie ceva la divort.

Nu am vru sa se ajunga la divort. Eu sunt un om care lupta in viata si de fiecare data cand l-am intrebat de ce m-a inselat, el m-a intrebat daca il iubesc.

Ultimele noastre zile au fost foarte frumoase pentru ca Ilie mi-a spus ca acum crede ca il iubesc si nu inteleg de ce a trebuit sa fac toata mascarada asta".
Ilie Nastase a intrat in legatura directa prin telefon si a oferit o prima reactie in urma scandalului care a izbucnit in ultimele zile.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Am
vazut ca Brigitte a spus de fata mea ceva si nu imi place ce a spus. Sunt si niste copii si niste mame de partea cealalta si as vrea sa termine treaba asta. Eu nu am avut o viata normala de adolescent si probabil am gresit, dar asta putea sa se intample oricarei persoane. Haideti sa terminam acest circ. Problema este intre mine si ea. Noi ne-am inteles si asta e.
Nu vreau sa fie copilul meu implicat, i-ai mentionat numele. Noi am decis deja sa mergem in continuare inainte.", a spus Ilie Nastase.

Invitata in platou a fost si una din prietenel apropiate ale lui Brigitte, care a confirmat cele spuse de bruneta.

"Ştiu că au avut o familie fericită. De şase luni de zile, cel puţin, o văd tristă, abătută, distrusă şi văd şi eu, ca şi toată lumea, că a apărut această Cecilia, că nu pot să-i spun doamnă, care a spus numeroase minciuni. În primul rând nu putea să-l cunoască pe Ilie la Firenze, pentru că atunci, pe 1 ianuarie, magazinele sunt închise. Pe 31 decembrie, când am ieşit, aceasta nu exista acolo. O doamnă nu face aşa ceva. Eu ştiu că este divorţată şi probabil a mai vrut să spargă o familie..”, a spus ea.

Când ai o căsnicie trebuie să o iei şi cu bune şi cu rele. Trebuie să accepţi tot, însă eu nu mai pot. Când apar multe dudui pur şi simplu nu mai pot. Acum, cand vad ce atitudine are el, îmi dau seama că nu mai pot să înghit", a continuat Brigitte.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.