Brigitte vrea sa divorteze dupa ce a fost batuta de Florin Pastrama? Declaratiile femeii de afaceri: "Nu am stiut cine este"

Author: Luiza Stama
Actualizat: 18 iul 2022, 14:55
Divorteaza Brigitte?

Dupa ce Brigitte Pastrama a fost filmata in timp ce era batuta in public de Florin Pastrama, femeia de afaceri a spus totul despre divort.

Casatoriti de un an si jumatate, Brigitte si Florin Pastrama traiesc o relatie cu bune si cu rele, mediatizata extrem de frecvent si care naste o multime de intrebari. Oameni de afaceri, maturi si cu multa experienta de viata, Brigitte si Pastrama raman in atentia publicului atat de constant incat fac deja parte din cultura sociala a momentului si toata lumea a auzit de ei.

Cei doi s-au cunoscut in timpul unui reality show de televiziune si au decis sa isi uneasca destinele, insa niciunul dintre ei nu este o persoana comuna sau cu un caracter obisnuit. Sa spunem ca ei sunt doua pietre tari si ca se ciocnesc adesea, cu scantei.

Batuta in parcare de propriul sot

Recent, Brigitte si Florin Pastrama au fost filmati in parcarea unui supermarket, iar imaginile, ajunse publice la tv au socat pe toata lumea, caci s-a putut vedea limpede cu femeia era izbita si tarata pe asfalt de sotul ei, care era

extrem de agresiv.

Invitata intr-o emisiune live, Brigitte a fost intrebata despre divortul de Florin Pastrama

Femeia de afaceri s-a eschivat si, desi nu a dat un raspuns clar, ea a spus totusi ca s-a garbit un pic in decizia casatoriei cu Pastrama, in valtoarea evenimentelor in care se aflau la acel moment.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

" Foarte multa dezinformare! Cred ca as fi prima care ar sti (daca as vrea sa divortez)! Eu cred ca trustul ala (publicatia care a scris ca Brigitte divorteaza) ma iubeste foarte mult! Acum nu e momentul potrivit sa dau raspunsul la intreabarea daca divortez sau nu. Eu l-am cunoscut pe Florin la "Ferma" si nu regret. Am devenit independenta de fostul meu sot.

Nu am stiut cine este Florin in realitate! Acum lucram cu ce este! S-a mediatizat si nunta noastra si tot! Eu l-am cunoscut pe Florin intr-un moment foarte greu. El a fost singurul care a avut incredere in mine atunci si a vorbit pentru mine sa pot sa merg la biserica. El a facut multe pentru mine. Nu vreau sa discut acum despre momentul( bataia din parcare). Eu am divortat de doua ori! De ce as fi acum acuzata de ceva? Astazi eu nu o sa dau un raspuns despre subiectul asta si ma simt binecuvantata! Este o perioada grea
pentru toata lumea. Eu sunt fericita cu tot ce sunt eu. Oamenii se cearta, oamenii se impaca."
, a comentat Brigitte Pastrama,in emisiunea "La Maruta", despre zvonul ca ea ar vrea sa divorteze.

Citeste si: Brigitte, dezvăluiri despre mariajul cu Ilie Năstase: "Mergeam cu trenul și îmi cumpăram haine de la reduceri"

Citeste si: Brigitte Pastrama e pe perfuzii, in spital: "Cata durere e in sufletul unei mame singure"