Brioșe cu foiță de aur și mini taco vegan! Ce meniu au avut vedetele la gala Premiilor Oscar 2024. Starurile din Barbie și Oppenheimer au avut parte de un adevărat festin

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 15 mar 2024, 09:57

Ce meniu au avut vedetele la gala Premiilor Oscar 2024

Sursa: Profimedia

După marea decernare a Premiilor Oscar 2024, vedetele au avut parte de o petrecere organizată de fundația cântărețului Elton John, acolo unde mâncarea a încântat papilele gustative a actorilor precum Emma Stone și Cillian Murphy.

La gala Premiilor Oscar 2024, starurile din Barbie și Oppenheimer au rămas uimiți de meniul extravagant pus la dispoziție de organizatori. În cadrul acestei seri pline de strălucire și glamour, invitații au fost tratați cu un festin culinar de excepție.

Ce meniu au avut vedetele la gala Premiilor Oscar 2024

Potrivit unui videoclip postat pe TikTok, meniul special pregătit pentru această ocazie a inclus preparate gourmet precum sushi cu trufe negre, file de somon în crustă de macadamia, tartă de fructe de mare cu salsa de mango

și o varietate de deserturi fine. Această selecție rafinată de mâncăruri a completat perfect atmosfera luxoasă a evenimentului, oferind o experiență culinară de neuitat pentru toți cei prezenți. 

Meniul extravagant de la gala Premiilor Oscar 2024 a fost creat cu măiestrie de către unii dintre cei mai renumiți bucătari din lume. Acești experți culinari au adus o notă de rafinament și inovație, pregătind delicatese precum vită sub diferite forme, de la file mignon la brisket lent gătit.

Pentru cei care au optat pentru alternative vegane, mini taco-urile vegane au fost un adevărat deliciu, surprinzându-i pe invitați cu aromele lor îndrăznețe și texturile rafinate. În plus, nu au lipsit nici celebrele figurine pe băț în forma premiilor Oscar, realizate din ciocolată fină, care au adus un strop de dulceață și nostalgie în cadrul acestei serate deosebite.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/1736/20391928/1/whatsapp-image-2024-03-15-at-09-02-47-6a1b0271.jpg

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Surpriză la Premiile Oscar 2024! Actrița Vanessa Hudgens și-a anunțat sarcina

În plus față de preparatele deja menționate, meniul extraordinar al galei Premiilor Oscar 2024 a inclus și ravioli umpluți cu ciocolată, o surpriză inedită care a încântat papilele gustative ale tuturor invitaților. De asemenea, pentru cei care apreciază luxul într-o formă inedită, au fost servite brioșe aurii care conțineau foiță de aur comestibil. 

@gma This is the food your favorite celebrities will be served at the 96th Oscars Governors Ball 😋🍴✨ #oscars #oscars2024 #governorsball @Wolfgang Puck #wpcatering ♬ original sound- Good Morning America

Premiile Oscar 2024 au fost decernate la Dolby Theatre din Los Angeles 

Această petrecere grandioasă organizată de celebrul artist Elton John nu doar sărbătorește realizările din industria cinematografică, ci are și un scop nobil: strângerea de fonduri pentru susținerea bolnavilor de HIV-SIDA și pentru cercetarea în acest domeniu, prin intermediul organizației sale de caritate. Evenimentul a reușit să atragă o pleiadă impresionantă de invitați de marcă, inclusiv celebrități precum Donatella Versace, Sharon Stone, Danny DeVito, Elizabeth Hurley și Heidi Klum, care s-au alăturat cauzei într-o demonstrație de solidaritate și sprijin pentru această cauză nobilă.

Premiile Oscar 2024 au avut loc la Dolby Theatre din Los Angeles pe 10 martie 2024, oferind o seară plină de strălucire și recunoaștere a celor mai bune filme lansate în 2023. Evenimentul a adus împreună o pleiadă de talente remarcabile din industria cinematografică, oferindu-le o platformă pentru a fi recunoscute și apreciate pentru contribuțiile lor remarcabile.

Citește și: Premiile OSCAR 2024 ediția a 81-a: ​„Oppenheimer” a fost marea vedetă a serii. John Cena a apărut dezbrăcat pe scenă. Lista completă a câștigătorilor din acest an

La prestigiosul Dolby Theatre din Los Angeles, lumina reflectoarelor s-a îndreptat către ceremonia de decernare a Premiilor Oscar. Într-un moment de glorie pentru cinematografia contemporană, filmul „Oppenheimer”, sub regia talentatului Christopher Nolan, a fost consacrat cu premiul pentru cel mai bun film, strălucind cu o performanță remarcabilă și captivantă, câștigând nu mai puțin de șapte statuete prestigioase. În timp ce lumea cinematografiei sărbătorea această realizare de excepție, actorii Cillian Murphy și Emma Stone au fost răsplătiți cu premiile pentru cei mai buni actori în rol principal, recunoscându-le talentul și contribuția la universul magic al filmului.