150 g unt topit la temperatura camerei
130 g fructoză
175 g premix patiserie (faina cu indice glucemic scazut)
3 ouă (60-65 g bucata)
0,5 linguriţă bicarbonat de sodiu
2 linguri vin alb (demisec)
un praf de sare
2 ml esenţă de lămâie sau coajă de lămâie
200-250 g fructe (cireşe, vişine etc) sau/şi 100 g ciocolată >70% cacao tăiată bucăţele
Mod de preparare
Puneţi toate ingredientele (cu excepţia fructelor şi/sau a ciocolatei, depinde care va fi "umplutura") intr-un bol mare şi mixaţi 2-3 minute până obţineţi o compoziţie cremoasă. Pentru a ne asigura că agentul de afânare este bine distribuit, ideal ar fi să îl amestecaţi înainte cu premixul.
Adăugaţi fructele şi/sau ciocolata tăiată bucăţele. Umpleţi formele de brioşe la 3/4 din volum (în forme aţi pus hârtiuţe speciale pentru copt brioşele).
Coaceţi 25 minute la 1>70% cacao tăiată bucăţele
Mod de preparare
Puneţi toate ingredientele (cu excepţia fructelor şi/sau a ciocolatei, depinde care va fi "umplutura") intr-un bol mare şi mixaţi 2-3 minute până obţineţi o compoziţie cremoasă. Pentru a ne asigura că agentul de afânare este bine distribuit, ideal ar fi să îl amestecaţi înainte cu premixul.
Adăugaţi fructele şi/sau ciocolata tăiată bucăţele. Umpleţi formele de brioşe la 3/4 din volum (în forme aţi pus hârtiuţe speciale pentru copt brioşele).
Coaceţi 25 minute la 175 grade Celsius.
Mod de preparare
Puneţi toate ingredientele (cu excepţia fructelor şi/sau a ciocolatei, depinde care va fi "umplutura") intr-un bol mare şi mixaţi 2-3 minute până obţineţi o compoziţie cremoasă. Pentru a ne asigura că agentul de afânare este bine distribuit, ideal ar fi să îl amestecaţi înainte cu premixul.
Adăugaţi fructele şi/sau ciocolata tăiată bucăţele. Umpleţi formele de brioşe la 3/4 din volum (în forme aţi pus hârtiuţe speciale pentru copt brioşele).
Coaceţi 25 minute la 175 grade Cel>Mod de preparare
Puneţi toate ingredientele (cu excepţia fructelor şi/sau a ciocolatei, depinde care va fi "umplutura") intr-un bol mare şi mixaţi 2-3 minute până obţineţi o compoziţie cremoasă. Pentru a ne asigura că agentul de afânare este bine distribuit, ideal ar fi să îl amestecaţi înainte cu premixul.
Adăugaţi fructele şi/sau ciocolata tăiată bucăţele. Umpleţi formele de brioşe la 3/4 din volum (în forme aţi pus hârtiuţe speciale pentru copt brioşele).
Coaceţi 25 minute la 175 grade Celsius.
Puneţi toate ingredientele (cu excepţia fructelor şi/sau a ciocolatei, depinde
Coaceţi 25 minute la 175 grade Celsius. >Coaceţi 25 minute la 175 grade Celsius.