Britney, da-te la o parte! Unguroaica Snowflake e cea mai mare artista a muzicii pop. Videoclipul ei a innebunit lumea. Rezisti sa te uiti pana la final?

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 09:38

Cantareata Snowflake, din Ungaria, vrea sa devina cea mai mare vedeta a muzicii pop din lume. La propriu.

Artista, in varsta de 34 de ani, a inregistrat recent un cantec despre care spune ca o va aduce pe primele locuri in topurile muzicale. In videoclipul lansat in urma cu 2 saptamani, tanara a incercat sa imite aparitia lui Britney Spears din videoclipul "Toxic", in care aparea intr-un body transparent. Snowflake a trecut cu vederea faptul Britney cantareste 53 de kilograme iar ea da cantarul peste cap la... 165 de kilograme.



Artista din Ungaria spera ca formele ei voluptoase o vor face sa iasa in evidenta si sa fie usor de recunoscut de catre fani. Argumentele ei sunt logice, nu?

"Eu cred ca arat ca Britney, dupa ce va naste cel de-al cinsprezecelea copil", a marturisit Snowflake. "Sunt deosebita si cred ca, fiind o cantareata mare, imi va fi mai usor sa fiu remarcata",
a continuat ea.

Tanara a marturisit ca e asaltata de barbati de cand si-a lansat videoclipul: "Am primit multe cereri in casatorie, atat de la ciudati cat si de la tipi dulci sau de la fete". Iti place melodia ei? Scrie-ne mai jos:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”