Britney Spears, la un pas de o GRAVA DEPRESIE din cauza despartirii de logodnicul ei? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 17 iul 2022, 07:10

Anul a debutat cu despartiri rasunatoare nu numai la noi, ci si peste hotare! Printesa POP Britney Spears este din nou la un pas de o grava depresie dupa ce a pus punct logodnei cu Jason Trawick!

 O vedeta s-a ingrasat asa de mult incat au pesnit colantii pe ea, in timpul unui concert, iar daca credeati ca Mila Kunis este cea mai sexy… stati asa ca va aratam noi adevarata fata a actritei!

Fusera… si se dusera… Globurile de Aur, insa barfele pe seama discursului lui Jodie Foster sunt departe de a se domoli. Faimoasa actrita, care a primit un premiu onorofic pentru intreaga activitate, a socat lumea intreaga… recunoscand, IN DIRECT, ca-i plac femeile. 


Acesta nu va fi un discurs care sa contina vreo mare dezvaluire, pentru ca eu am făcut deja asta acum o mie de ani, in epoca de piatra, intr-o perioada in care o fata sensibila se confesa mai intai familiei si prietenilor, apoi colegilor, apoi celor care o cunosteau... Dar acum mi se spune ca o celebritate trebuie sa spuna toate detaliile despre viata ei intima intr-o conferinta de presa, la o lansare de parfum sau intr-un reality-show“
Zvonurile cum ca ar fi lesbiana circulau de foarte multa vreme, insa actrita refuza, de fiecare data, sa satisfaca curiozitatea
publica. Iata ca, la Globuri, Jodie a facut lumina. In discursul ei, a mentionat-o si pe Cydney Bernard, fosta ei iubita, cu care a avut o relatie timp de 20 de ani, iar la gala, actrita a fost insotita de cei doi baieti ai sai, Charlie si Kit, care au venit pe lume printr-un tata surogat.


In 2012, a fost votata, de revista Esquire, drept cea mai sexy EVA de pe Pamant, dar iata ca…nu prea merita acest titlu, caci nefardata… Mila Kunis e…urataaa! Paparazzi au surprins-o pe actrita la o plimbare prin Los Angeles, de mana cu
iubitul Ashton Kutcher! Nu stim cum de-o iubeste si asa…naturala, caci fata Milei Junis este mereu umflata, ochii ii sunt injectati, iar cearcanele sunt adaaanci si negre…Te ia mila nu alta!/ I-au pleznit pantalonii… in fund… de la atatea kilograme in plus. De Sarbatori, Lady Gaga s-a infruptat cu toba si cozonaci pana a uitat de ea, iar acum n-o mai incap hainele. In timpul unui concert sustinut la Vancouver, in Canada, colantii lui Gaga, marca Versace, au plesnit sub presiunea posteriorului marit! Normal ca audienta a fost…in delir!/ Rihanna si Chris Brown, dependenti de cocaina?!Asa s-ar zice dupa
ce cativa fotografi i-au surprins pe cei doi ,la iesirea dintr-un club, avand urme de praf alb pe haine… semn ca petrecaretii au cazut in patima pudrei albe. Rihanna a negat aceste afirmatii, insa apropiatii artistei sunt de parere ca iubitul ei este piaza rea si ca Brown o indeamna la tot felul de lucruri necugetate. Ramane de vazut ce se intampla si mai ales cat va dura relatia lor, intrucat in ultimele doua luni s-au impacat si s-au despartit de trei ori.


Printesa muzicii pop, Britney Spears, este la un pas de a se rade din nou in cap si de a cadea in patima bauturii si a drogurilor, ca in 2007! Artista este din nou in depresie, dupa ce a pus punct logodnei cu Jason Trawick, cel care a readus-o pe linia de plutire,care i-a fost manager si abia apoi iubit. Se logodisera anul trecut in luna mai si planuiau o nunta ca-n povesti in 2013, dar brusc si-au anuntat despartirea pe motiv… ca Jason nu-si doreste mostenitori.
Britney, care la 31 de ani are doi baieti, se visa o mama eroina, insa barbatul ei NU si NU. N-a vrut s-auda de plozi nici in ruptul capului. Prietenii lui Britney se tem acum ca artista o s-o ia din nou razna. Culmea e ca nici fostul ei barbat, Kevin Federline, n-o duce prea bine. Acesta s-a transformat dintr-un dansator sexy intr-un mutant, ajungand acum sa cantareasca peste 120 de kilograme. Hehehe, mai credeti ca totul e roz in viata lor? A vedetelor?

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.