Britney Spears și Sam Ashgari divorțează! Au fost căsătoriți doar un an, dar au semnat un contract prenupțial

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 17 aug 2023, 08:59

Au fost căsătoriți doar un an

Sursa: Instagram Britney Spears/Sam Ashgari

Britney Spears și Sam Ashgari s-ar fi despărțit după ce artista și-ar fi înșelat soțul.

Conform surselor citate de TMZ, Britney Spears și Sam Ashgari s-ar fi despărțit după ce artista ar fi fost infidelă. Cei doi au fost căsătoriți doar un an, iar bărbatul ar fi părăsit deja căminul conjugal.

Britney Spears și Sam Ashgari și-au spus „adio”

Britney Spears se căsătoriseră acum un an și păreau foarte fericiți împreună.

Se pare că artista ar fi fost infidelă față de soțul ei. Potrivit TMZ, cei doi s-au certat iar Sam Ashgari a hotărât să plece.

Citește și: Britney Spears, mamă pentru a treia oară! Artista așteaptă un copil cu Sam Asghari: ”Dacă sunt doi acolo”

„Este doar o chestiune de timp până când Sam va intenta divorț”, a declarat o sursă, conform publicației menționate anterior.

Sam Ashgari și Britney Spears și-au unit destinele în luna iunie a anului 2022 și păreau foarte fericiți împreună, dar se pare că presa relatase de mai multe ori problemele din mariajul lor încă de acum câteva luni.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cei doi soți au semnat un contract prenupțial prin care să nu împartă bunuri și bani dacă este cazul de o despărțire.

Urmau să aibă chiar și un copil, dar Britney Spears a pierdut sarcina în mai 2022.

Britney Spears a trecut printr-o perioadă dificilă după ce a scăpat de sub tutela tatălui ei. Aparițiile ei din mediul online au fost luate la ochi de internauți, iar oamenii s-au îngrijorat că ar putea ajunge ca Amy Winehouse.

Citește și: Britney Spears și Sam Asghari s-au căsătorit! Artista a optat pentru o nuntă la cort. Primele imagini cu locul unde a avut loc evenimentul

Până la acest moment, niciunul dintre cei doi soți n-a confirmat nimic despre o despărțire.

Britney Spears și Sam Ashgari aveau multe probleme în mariaj

O altă sursă a declarat pentru ET că Britney Spears „nu se simte bine” din cauza despărțirii.

„Ea a negat orice acuzație de infidelitate și trece printr-o mulțime de emoții. Este rănită pentru că situația îi trezește sentimente vechi.

Acesta este ultimul lucru de care avea nevoie, mai ales după ce băieții ei s-au mutat în Hawaii, fiind îngrijorată de incendiile de acolo și așa mai departe. A încercat să se pună pe picioare și să fie sănătoasă din punct de vedere emoțional, fizic și mental. Britney are oameni alături de ea, iar cercul ei apropiat este alături de ea. Toți se mobilizează în jurul ei”, a declarat sursa menționată anterior.

În legătură cu zvonurile despre ruptură, o altă sursă spune pentru ET: „Britney și Sam au avut suișuri și coborâșuri de-a lungul relației lor. Se iubesc foarte mult, dar se ceartă foarte mult și din cauza unor probleme fundamentale. Uneori au impresia că nevoile celuilalt nu sunt satisfăcute pe deplin. Recent, lucrurile au luat o turnură proastă, iar certurile lor au devenit mai serioase”.