Bruce Willis debutează ca regizor, cu un nou look!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 18:55

Bruce, Demi şi Ashton, în formulă completă la premiera filmului ‘The House Bunny’.

Bruce Willis îşi face debutul şi în calitate de regizor. El a trecut în spatele camerelor de filmat pentru cea mai recentă producţie a sa, Three Stories About Joan.

Starul din Greu de ucis 4 (The Die Hard) şi-a lansat recent, împreună cu fratele lui, David, propria casă de producţie şi pregătesc împreună filmarea unei drame. Bruce Willis nu îşi abandonează cariera de actor, el pregătindu-se pentru rolul pe care îl deţine într-un film despre o tânără care se confruntă cu evenimente tragice, semnificative pentru existenţa sa.

Potrivit ultimelor zvonuri de la Hollywood, actorul chiar şi-a schimbat înfaţişarea pentru acest rol.

Astfel, la premiera filmului The House Bunny în care fiica lui cea mare, Rumer, deţine unul din rolurile principale, Willis apare cu o barbă grizonată, ceea ce îl face pe starul de la Hollywood de nerecunoscut.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

‘Papa

Bruce’, în vârstă de 53 de ani, a luat parte la eveniment alături de iubita sa, Emma Herring, dar şi împreună cu Demi Moore şi Ashton Kutcher.

 

Taguri: