Bruce Willis și-a celebrat ziua de naștere. Cum s-a schimbat actorul după ce a fost diagnosticat cu demență?

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 21 mar 2023, 13:15
Bruce Willis și-a celebrat ziua de naștere alături de cele cinci fiice ale sale
Sursa: Instagram demimoore

Bruce Willis și-a celebrat ziua de naștere alături de cele cinci fiice ale sale, iar imaginile cu acesta i-au îngrijorat pe admiratorii săi.

Bruce Willis a împlinit 68 de ani la data de 19 martie, iar ziua cea mare a sărbătorit-o înconjurat de cei apropiați. Câteva persoane ce au fost acolo au pus filmări și poze cu actorul, iar admiratorii au observat câteva schimbări cauzate de diagnosticul său.

Citește și: Cum se manifestă demența, afecțiunea de care suferă Bruce Willis

Bruce Willis a împlinit 68 de ani

Duminică, 19 martie, Bruce Willis a împlinit frumoasa vârstă de 68 de ani, iar alături de el în această zi au fost cele trei fiice ale lui, Rumer, Scout și Tallulah, făcute cu prima sa soție, dar și cele două fiice pe care le are cu a doua sa soție, Evelyn Penn și Mabel Ray. Ziua de naștere a actorul a fost un motiv pentru ca întreaga familie să se reunească și să îl celebreze.

După această zi, soția actorului, Emma Heming Willis, a spus să la data de 21 martie vor avea un alt motiv de sărbătoare. Cuplul împlinește 14 ani de căsnicie, după ce la data de 21 martie 2009, ei s-au căsătorit în Insulele Turks şi Caicos, însă deoarece  ceremonia nu a fost oficială, cei doi au repetat-o în Beverly Hills peste doar șase zile. „ S-a simțit cel mai bine.

I-a plăcut plăcinta cu mere. Mulțumim pentru toate urările de La mulți ani. Dar ghiciți ce e mâine?   E aniversarea nunții noastre ”, a spus Emma Heming într-un clip. 

Filmulețele și pozele postate de membrii familiei sunt primele după ce actorul a fost diagnosticat cu demență frontotemporală, în luna februarie, iar fanii au observat câteva lucruri îngrijorătoare cu actorul pe care îl țineau minte din filmele în care a jucat.

Fanii de pe rețelele de socializare au remarcat că acesta nu era foarte sigur pe pașii lui, dar și că s-a dezechilibrat atunci când a suflat în lumânări. Un alt admirator a observat că acesta a rămas fără un dinte din față.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Filme cu Bruce Willis. Este unul dintre cei mai iubiți actori de la Hollywood

Bruce Wiliis a fost renunțat la cariera sa acum un an

Bruce Wiliis s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate pe parcursul anilor, însă în anul 2022, chiar în perioada zilei sale de naștere, acesta a decis că cea mai bună variantă este să renunțe la cariera sa. 

"Pentru minunaţii fani ai lui Bruce, noi, ca familie a lui, vrem să anunţăm că mult iubitul nostru Bruce s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate şi a fost diagnosticat recent cu afazie, care îi afectează capacităţile cognitive. Ca urmare a acestui fapt, Bruce se va retrage din cariera de actor, care a însemnat atât de mult pentru el. Aceasta este o perioadă cu adevărat dificilă pentru familia noastră şi apreciem iubirea, compasiunea şi sprijinul vostru neîntrerupte. Vom trece prin aceste lucruri împreună, ca o familie unită, şi am vrut să anunţăm fanilor aceste lucruri, deoarece ştim cât de mult înseamnă el pentru voi şi cât de mult însemnaţi voi pentru el", a anunţat familia acestuia.

După investigații amănunțite, în luna februarie a anului 2023, familiei lui Bruce Willis i s-a anunțat diagnosticul exact cu care se confruntă actorul, mai exact demența frontotemporală.

Citește și: Diagnostic crunt pentru Bruce Willis! Familia actorului a făcut anunțul: „În prezent nu există tratamente”

Surse: Instagram demimooreprotv.ro, agerpres.ro

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.