Ingrediente
2 baghete integrale
6 rosii
2-3 catei usturoi
1 legatura busuioc
1 lingura oregano uscat
300 g masline naturale
100 g somon afumat
1 lingura ulei de masline
1 lamaie
Sare, piper
Mod de preparare
Taiati painea felii si prajiti-o in toaster pana devine aurie.
Taiati in doua un catel de usturoi si frecati painea cu acesta pentru a o parfuma.
Pentru a face cele 3 feluri de bruschete:
• Puneti feliile de somon afumat pe alte bruschete si stropiti cu lamaie si ulei de masline
• Scoateti samburii de la masline si tocati-le marunt intr-un robot sau cu cutitul, adaugati un catel de usturoi, asezonati cu piper, stropiti cu ulei de masline, adaugati oregano uscat si busuioc tocat marunt.
• Scoateti miezul de la rosii, taiati-le cuburi, adaugati un catel de usturoi tocat marunt, adaugati oregano uscat, busuioc proaspat, sare, piper, zeama de lamaie si ulei de masline