Bucătării moderne într-un design minimalist. Alege inteligent mobila cu ajutorul simulatorului 3D

Author: Madalina Maftei

Mobila de bucătărie pe comandă este o opțiune des întâlnită în rândul celor care își amenajează locuința și aspiră la un rezultat excepțional.

Gama variată de mobilă pentru bucătărie pe care Staer o pune la dispoziție clienților săi este una extrem de diversificată. Totodată, compania le sare în ajutor celor care nu au o idee prestabilită pentru felul în care ar trebui să arate designul mobilei, dar mai ales cum ar arăta în propria bucătărie, de aceea producătorii le pun la dispoziție clienților simulatorul 3D.

Mobilă pentru bucătărie la comandă

Clienții care optează pentru achiziționarea mobilierului pentru bucătărie produs de compania Staer primesc informații utile despre criteriile importante în alegerea mobilei modulare la comandă, de aceea producătorii pun la dispoziție simulatorul 3D. Ideea ingenioasă a companiei îi va ajuta pe clienți să-și aleagă mult mai ușor mobila în funcție de spațiul de care dispun în locuință, iar rezultatul va fi la nivelul așteptărilor.

Compania are capacități proprii de producție a mobilierului dotate cu linii tehnologice performante, ce permit un standard de calitate si performanta la nivelul exigentelor clienților. De-a lungul timpului, aceștia au adaptat produsele de mobilier STAER la cerințele pieței. În timp, STAER și-a adaptat produsele la cerințele pieței actuale. Experienta, tradiția și tendințele în domeniul mobilierului modern, inspirați și din dorințele și cerințele clienților au adus în familia de produse STAER noi repere. 

De aceea, pe lângă mobilierul pentru bucătărie, compania pune la dispoziție o gamă largă de mobilier pentru locuință, într-un design fără cusur, precum și decorațiuni, finisaje, aparatura electrocasnica destinata bucătăriilor și programe de mobilier care permit personalizarea tipurilor de produse. In afara de mobilierul de serie, Staer oferă mobila la comanda la preț de serie. 

Din 2010, compania a introdus în rețeaua lor de magazine propria aplicație de proiectat mobilier, așa numitul Simulatorul 3D. Astfel, în magazinele Staer se fac simulări de mobilare, pe dimensiunile clientului, cu o paleta larga de materiale si culori, expuse in fiecare magazin.