Bucate oltenesti preparate cu dibacie si pasiune pentru mancare sanatoasa! Vedeta rubricii a fost prazul, care a stat la baza unor mancaruri delicioase! Iata ce minuni culinare au iesit din mainile unei cantarete de folclor

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:23

George Mihai a fost invitatul interpretei de muzica populara, Ionela Guzic, alaturi de care a gatit mancaruri specifice Tarii Lotrului.

S-a lipit prazul de sufletul olteanului nostru cum a stiut el mai bine. In editia de sambata aceasta, la rubrica "Tara-n bucate", George Mihai si tanara interpreta Ionela Guzic au acordat rolul principal cepei oltenesti. Aceasta a gatit mancaruri care au avut la baza prazul, impletind dragostea de folclor cu pasiunea pentru bucate sanatoase.

Pentru a incepe ospatul la poalele muntilor Lotru, bucatarii si-au unit fortele si s-au apucat de treaba.

Primul fel de mancare olteneasca au fost sarmalele in praz, care au necesitat urmatoarele ingrediente: praz verde, carne tocata, condimente, bulion, ceapa, orez, apa. Sarmalele au fost infasurate in foi de praz fierte in prealabil, iar umplutura este asemanatoare cu cea a sarmalelor clasice.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Intre

timp, interpreta Ionela Guzic a pregatit si aluatul pentru o placinta cu branza dulce si stafide, care va reprezenta un desert delicios. Prepararea mancarurilor a fost presarata cu cateva momente muzicale, oferite de vedeta populara, spre incantarea telespectatorilor.

A urmat partea cea mai frumoasa, degustarea preparatelor gatite cu mult drag, care au fost o incantare pentru ochii telespectatorilor. Iata sirul complet al pregatirii bucatelor oltenesti:

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.