Bucate vanatoresti, la pastravarie! Iata cele mai bune mancaruri muscelene pregatite de cel mai priceput bucatar

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 sep 2020, 07:00

Vietuitoarele codrilor sunt printre cele mai curate si sanatoase animale din toate cate ajung, prin traditie, pe masa romanului.

Unul dintre cei mai destoinici vanatori din Tara Muscelului dezvaluie cele mai bune retete si povesti vanatoresti, chiar in incinta pastravariei sale.

Un alt deliciu a fost iepurele la cuptor, care a fost marinat cu ceva timp inainte, in baie de mirodenii, otet si vin pentru a capata o savoare deosebita.
Meniul a fost completat de pastravii impanati cu felii de lamaie pregatit la cuptor, care au fost asezati pe pat de legume putin oparite.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: