Bucle afro in fiecare zi cu ondulatorul Gina’s

Author: Oana Iosif

Fiecare femeie isi doreste sa arate impecabil in fiecare zi. Atentia la detalii isi spune cuvantul in aceste situatii si fiecare aspect trebuie sa se potriveasca. Incepand de la tinuta, incaltaminte, par, make-up si manichiura, toate trebuie sa fie aranjate pentru ca fiecare zi este importanta. Coafura poate da batai de cap deseori, pentru ca nu sta aranjata asa cum ar trebui, dar pentru cele care detin ondulatorul Gina’s, aceasta problema poate fi de domeniul trecutului.

Buclele afro sunt noul trend 2021 si din ce in ce mai multe persoane isi doresc sa aiba un par cret care vine la pachet cu o schimbare radicala, fara sa fii nevoita sa optezi pentru o tunsoare. Aceste bucle sunt potrivite pentru orice ocazie si ondulatorul special creat este un prilej bun de a face o schimbare cu care ii vei impresiona pe cei din jur.

Nunta sau vacanta? - Alege buclele afro

Indiferent de evenimentul la care participi, parul cu bucle afro este potrivit in orice situatie. O nunta este un motiv de bucurie, dar necesita alegerea tinutei potrivite si a accesoriilor. Coafura poate fi realizata chiar si acasa acum, cu ajutorul ondulatorului Gina’s. O rochie lunga, mulata pe corp, se potriveste perfect in combinatie cu niste bucle afro asezate in fata, cu o diadema stralucitoare ca si accesoriu si un plus adaugat aspectului final.

Este un look sexy si misterios care fura privirile celor din jur. O aranjare tine chiar si trei zile in care scapi de grija aspectului parului. Pe www.ginas.ro sunt disponibile mai multe caracteristici ale acestui ondulator. Acesta vine la pachet cu o manusa de protectie termica. Manusa ajuta la prevenirea accidentelor si semnelor ramase pe mana, la o atingere al aparatului din greseala.

Ondulator special pentru bucle afro

Acest ondulator Gina’s se diferentiaza de alte ondulatoare, datorita tijei din otel inoxidabil de 7 mm. Acesta este foarte subtire si permite ondularea parului pana la cele mai mici detalii. Fiecare suvita in parte este ondulata la aceeasi grosime, astfel incat se creeaza efectul de uniformitate. Parul poate fi asezat pe orice parte si are volum. Indiferent de grosimea parului, chiar si cele mai rebele fire pot fi „imblanzite” si asezate asa cum iti doresti.

Acesta este un ondulator subtire pentru bucle afro care are un ecran LCD, pe care pot fi vizualizate gradele la care functioneaza. Acestea pot fi setate corespunzator pentru parul subtire, care necesita mai putine grade, deoarece temperatura actioneaza mult mai repede asupra lor. Firele de par mai groase pot fi aranjate tocmai din acest motiv, cresterea gradelor avand efect asupra lor, iar buclele nu se desfac dupa cateva ore. Acestea raman in aceeasi forma pana la trei zile.

Este un ondulator usor de utilizat, deoarece este predispus cu un cablu rotativ la 360 de grade, de lungimea de 1,85 metri. Cablul lung ajuta, pentru ca cea care il utilizeaza nu trebuie sa stea numaidecat langa o priza pentru a se vedea in oglinda. Este un articol must-have care te poate scoate din orice impediment in materie de hairstyle. Bucle indraznete pentru o schimbare de look in propria casa.

 

Pentru a vedea mai multe specificatii accesati site-ul, iar pentru detalii apelati la numarul de telefon 0736 166 221.