Bucură-te de experiențe unice la prețuri de Black Friday! FineStore își aduce reduceri la mii de produse!

Author: Oana Picerea

Bugetul pentru băuturi alcoolice în luna decembrie scapă rapid de sub control dacă lași totul pe ultimul moment, când rafturile magazinelor sunt mai degrabă goale. Asigură-te că ai rezerve de băuturi fine la prețuri de Black Friday, pentru că FineStore a redus prețurile la mii de produse chiar și cu 50% până pe 30 noiembrie! Stocurile sunt însă limitate, așa că nu lăsa pe mâine ce poți comanda astăzi!

Indiferent dacă printre preferințele tale se numără brandy, vin, tequila, vodka, rom, gin sau coniac, oferta FineStore nu te va dezamăgi, iar - dacă vrei să-i faci fericiți pe cei dragi - ai la dispoziție și variate coșuri cadou din care poți alege un dar pe gustul lor. Comenzile online de pe FineStore.ro sunt livrate rapid în toată țara, beneficiază de retur în 45 de zile, dar și de transport gratuit, la comenzile a căror valoare depășește 199 de lei.

Sărbătorile VIN, profită acum de reducerile Black Friday!

Chiar dacă ai deja rezervat un vin de țară excelent pentru sărbători, nu rata prețurile reduse la sortimente precum Bruno Vespa sau Masi, pe care să le oferi în dar sau cu care să-ți răsfeți musafirii alături de prosciutto, chifteluțe sau brânzeturi mediu învechite sau startere cu peşte ori crustacee pe care să le servești de Revelion, de exemplu.

Pe mesele festive se poate regăsi și romul AH Riise, pe care îl poți cumpăra tot de pe FineStore.ro, în această perioadă, la preț mic. Cu siguranță, va fi o adevărată surpriză pentru cei care recunosc aromele generoase de prăjitură şi condimente dulci, învăluite în tonuri de coajă de portocală pe care A.H. Riise XO 1888 Copenhagen Gold Medal Rum, de exemplu, le dezvăluie cunoscătorilor.   

Oferta FineStore include și alte romuri excelente, Bacardi, Diplomatico, Havana Club și Dictador, alături de nenumărate sortimente de lichior, precum celebrul Mozart, ce împleteşte aroma clasică de ciocolată cu cea de cafea, Shanky's Whip, care abundă în note de caramele cu unt şi condiment băuturi tradiționale, sau Malibu.

Nu au fost trecute cu vederea nici alte băuturi rafinate, precum prosecco Canevel al cărui buchet animă simțurile iubitorilor de vin din întreaga lume, sau Foss Marai și nici celebrele șampanii Gosset sau Moet.

Prețuri bune vei regăsi și pentru whisky, cum ar fi Kamiki sau Nucky Thompson, sau pentru

mărci cunoscute de vodkă, precum AU Vodka, ce îmbină perfect luxul cu tradiţia britanică, Crystal Head, Mont Blanc Vodka, dar și tequila Padre Azul și Clase Azul, una dintre cele mai pure licori create vreodată, gin G'Vine Floraison, care se bucură de calităţi olfactive şi gustative deosebite, cât și coniac Frapin.

Este bine de știut că FineStore.ro asigură livrare rapidă, transport gratuit pentru comenzile care depășesc 199 de lei și posibilitate de retur în 45 de zile! Ofertele sunt valabile și în magazinul fizic, din Bulevardul Aerogării, nr. 2-8, Sector 1, Bucureşti. Bucură-te de prețurile mici și de sărbători! 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.